Pensiunea Liliana Campulung moldovenesc

Despre noi

 

Pensiunea Liliana – Frumusetea locului, eleganta acestei pensiuni campulungene, calitatea serviciilor, diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber situeaza aceasta pensiune in topul preferintelor si a aspiratiilor turistilor ce „calca” plini de profunda si vie admiratie meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salajluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, „Tara celor 1000 de manastiri”.

Situata la circa 75 km de resedinta de judet Suceava, pe traseul DN 17 Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc, Casa Liliana este plasata intr-un cadru mirific, inconjurata fiind de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice.

Casa Liliana se prezinta ca locul ideal pentru relaxare in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene, pastratoare de traditii. Numai vizitand acest loc va puteti da seama de adevarata sa frumusete.

Avantaje

PESCARIE PROPRIE

BARBEQUE

FERMA DE ANIMALE

LOC DE JOACA PENTRU COPII